Spettkaka

Idag är vi Sveriges äldsta spettkaksbageri. Vi bakar än idag på Johanna Jeppssons recept sedan 1917.

Kakan är gjord på socker, potatismjöl och färska ägg. Gluten- och laktosfri!

Kakans hållbarhet är ca. 2 månader beroende på hur emballaget hanteras. Kakan ska förvaras torrt, svalt och luktfritt i sluten förpackning. Öppnad påse måste förslutas direkt för att behålla kakans sprödhet. För en seg kaka, ställ den på ett fuktigt/varmt ställe.

Den bakas för hand och detta tar upp till 8 timmar, beroende på hur stor kakan är.

Efter att kakan är bakad ska den torka i cirka 4 timmar och sen förpackas.

Glass, grädde och bär passar utmärkt till denna spröda kaka. Spettkakan är en skånsk delikatess du kan hitta på bland annat gottebordet under julen

Storlekar & Priser

Påse med skurna bitar

Liten 65 kr 

Minispettkaka 1-2 pers

55 kr

8-10 bitar 16 cm

175 kr

16-18 bitar 23 cm

300 kr

22 bitar 26 cm

440 kr

30 bitar 30 cm

600 kr

38 bitar 32 cm

760 kr

45 bitar 38 cm

900 kr

52 bitar 41 cm

1040 kr

60 bitar 46 cm

1200 kr

75 bitar 52 cm

1500 kr

90 bitar 58 cm

1800

Spettkakan är ett hantverk där färg och form varierar från kaka till kaka. Kakans höjd kan ibland bli några cm högre eller lägre än angivet mått.

Det går inte att avbeställa eller återlämna en specialtillverkad produkt (spettkaka).

ÖPPETTIDER 

BEGRÄNSADE ÖPPETTIDER

RING OSS FÖR ATT AVTALA TID

Kontakt

EHRENSVÄRDSGATAN 16

MALMÖ / Värnhem

info@johannajeppssons.se

040 - 18 23 23 

Hitta till vår butik

Spettkakan är en specialtillverkad produkt som inte går att avbeställas

© 2023 by  THE PUB. Proudly created with Wix.com