Spettkaka

Idag är vi Sveriges äldsta spettkaksbageri. Vi bakar än idag på Johanna Jeppssons recept sedan 1917.

Kakan är gjord på socker, potatismjöl och färska ägg. Gluten- och laktosfri!

Kakan ska förvaras torrt, svalt och luktfritt i sluten förpackning.

Öppnad påse måste förslutas direkt för att behålla kakans sprödhet.

För en seg kaka, ställ den på ett fuktigt/varmt ställe.

Den bakas för hand och detta tar upp till 8 timmar, beroende på hur stor kakan är.

Efter att kakan är bakad ska den torka i cirka 4 timmar och sen förpackas.

Glass, grädde och bär passar utmärkt till denna spröda kaka. Spettkakan är en skånsk delikatess du kan hitta på bland annat gottebordet under julen

Storlekar & Priser

Liten topp

8-10 bitar 16 cm          SKICKAS INTE

175 kr

Stor topp

16-18 bitar 23 cm     med frakt 700 kr

300 kr

22 bitar 26 cm           med frakt 900 kr

440 kr

30 bitar 30 cm          med frakt 1100 kr

600 kr

38 bitar 32 cm          med frakt 1200 kr

760 kr

45 bitar 38 cm         med frakt 1400 kr

900 kr

52 bitar 41 cm         med frakt 1600 kr

1040 kr

60 bitar 46 cm        med frakt 1800 kr

1200 kr

75 bitar 52 cm        med frakt 2200 kr

1500 kr

90 bitar 58 cm       med frakt 2600 kr

1800

Fraktkostnad inkluderar kartonger, packmaterial, arbetstid för packning, administration samt lämning på terminal. Minsta kaka som skickas är Stor topp.

Vi skickar spettkaksbitar, hela kakor som skärs ner för enkel transport (lägre fraktkostnad).
Kontakta oss för pris. 

Påse med skurna bitar

Liten 65 kr 

Minispettkaka 1-2 pers

55 kr

Spettkakan är ett hantverk där färg och form varierar från kaka till kaka. Kakans höjd kan ibland bli några cm högre eller lägre än angivet mått.

Det går inte att avbeställa eller återlämna en specialtillverkad produkt (spettkaka).