Spettkaka

Idag är vi Sveriges äldsta spettkaksbageri. Vi bakar än idag på Johanna Jeppssons recept sedan 1917.

Kakan är gjord på socker, potatismjöl och färska ägg. Gluten- och laktosfri!

Kakan ska förvaras torrt, svalt och luktfritt i sluten förpackning.

Öppnad påse måste förslutas direkt för att behålla kakans sprödhet.

För en seg kaka, ställ den på ett fuktigt/varmt ställe.

Storlekar & Priser

Liten topp

8-10 bitar 16 cm          

220 kr

Stor topp

16-18 bitar 23 cm     

450 kr

30 bitar 30 cm          

875 kr

50 bitar 41 cm         

1450 kr

75 bitar 52 cm        

2150 kr

100 bitar 58 cm       

2800 kr

Påse med skurna bitar

79 kr 

Minispettkaka 1-2 pers

69 kr

Spettkakan är ett hantverk där färg och form varierar från kaka till kaka. Kakans höjd kan ibland bli några cm högre eller lägre än angivet mått.

Det går inte att avbeställa eller återlämna en specialtillverkad produkt (spettkaka).